Om Yogalounge

Pernille_havn_740

YOGAENS FILOSOFI HANDLER HELT KORT OM AT FORENE KROP, SIND OG ÅND

Når vi ikke er forenede i krop og sind og i stand til at være tilstede i nuet, føler vi os splittede og ude af balance.

Det manglende nærvær kan give en oplevelse af stress og udbrændthed. Dette kan du modvirke gennem din yogapraksis.

Hvis du bare har lyst til at dyrke krævende styrketræning og udholdenhed på en anden måde, kan Ashtangayogaen også det. Men din praksis vil uanset hvad, træne din opmærksomhed og dit nærvær, på gund af de mange forskellige elementer i træningen.

Hos yogalounge rummer vi yogaens mange forskellige væsner.

Fra den fysisk krævende Ashtanga yoga, som er stringent indisk yogasystem, hvor der er meget fokus på flow, stillinger (asana) og vejrtrækning (prayanama).

Til den mere meditative og refleksive Mediyoga, som alle kan deltage i uanset om du er rask eller ramt af alvorlig sygdom.

Vi byder også andre yogaformer velkomme, aktuelt har Trine Busk fra Yogasport og Groovedance v. Alice undervisning i Yogalounge.

Med andre ord, her er mulighed for at finde den form der passer bedst, uanset om du er stresset, har rygproblemer eller blot har lyst til at have yogaen som en naturlig del af dit liv.

Her er plads til spændende workshops, stille meditation og mange forskelligartede engagementer.

 

Hvad er yoga ikke

Yoga er ikke en konkurrence, hvor du skal måle dig op imod andre.

Yoga er ikke en præstation hvor du ser på dit ydre, men derimod ser indad, til din indre visdom.

Yoga understøtter ikke den indre stemme, der altid vurdere og bedømmer, men giver dig mulighed for, at være lige præcis den du er.

 

Yogalounges dedikerede og veluddannede yogalærere, vil guide dig igennem en del af yogaens mange praksis, hvor deres personlige passion vil brænde igennem og forhåbentlig kunne tænde din indre yogaflamme.

Namesté

Pernille Højbak